Στη Βουλή η εκδικητική αποχώρηση των ΜΑΤ

Στη Βουλή έχει μεταφερθεί η πολιτική αντιπαράθεση για την ανεπίτρεπτη ακραία βίαιη συμπεριφορά των δυνάμεων καταστολής στα νησιά.

Την απαίτηση των κατοίκων της Χίου για μία συγγνώμη από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τη συμπεριφορά των ΜΑΤ, μετέφερε στην Ολομέλεια της Βουλής ο αρμόδιος τομεάρχης και βουλευτής Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής κ.Γιώργος Καμίνης.

Κατά τη διάρκεια του σημερινού κοινοβουλευτικού ελέγχου, απευθυνόμενος στον Υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου, ο κ. Καμίνης έκανε λόγο για σοβαρό πολιτικό πρόβλημα, για την επίλυση του οποίου δεν αρκεί απλά μια ΕΔΕ.

“Είδαμε αστυνομικούς των ΜΑΤ να συμπεριφέρονται σαν κοινοί χούλιγκαν” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης, χωρίς ποτέ να πάρει απάντηση από τον αρμόδιο υφυπουργό.

Ανάλογη τοποθέτηση έκανε και Κλέων Γρηγοριάδης βουλευτής του ΜΕΡΑ25:

Κορυφαία στιγμή όλων πάντως είναι εκείνη που ακολούθησε της τοποθέτησης του  υπουργού Επικρατείας, κ.  Γιώργου Γεραπετρίτη, στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο κ. Γεραπετρίτης αναφερόμενος στα σοβαρά επεισόδια σε Χίο και Λέσβο, δήλωσε πως «τα σώματα ασφαλείας δεν απεσύρθησαν από τα νησιά, ολοκληρώθηκε το έργο τους» και όπως ήταν αναμενόμενο ακόμη και βουλευτές της συμπολίτευσης ξέσπασαν σε γέλια με τις δηλώσεις του

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια