Στην Πυροσβεστική αφιέρωσαν το ασημένιο κύπελλο τους οι Σκακιστές του Φάρου

Τη 2η θέση στο Διασυλλογικό Σκακιστικό Κύπελλο νεανικών ομάδων «Καλλονή 2024» στη Μυτιλήνη, κατέκτησε η αποστολή σκακιστών του Φάρου Βαρβασίου. Η σύνθεση της ομάδας ήταν: Μπάλλας Γιωργής, Σέρμπος Αργύρης,  Τομάζος Σταμάτης και Χαβιάρας Παναγιώτης. Η ομάδα του Φάρου αντιμετώπισε τρεις ομάδες από τη Λέσβο, μία από την Τουρκία, μία από την Ξάνθη και μία από τη Θεσσαλονίκη. Διοργανωτής Σύλλογος ήταν ο «Αριστοτέλης» Μυτιλήνης σε μια άρτια και υψηλών προδιαγραφών διοργάνωση.

Οι αθλητές συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους Μιχάλη Κουνέλη φθάνοντας με το πλοίο της γραμμής, με γονείς και μέλη του ΔΣ του Φάρου δεν πήγαν το ασημένιο κύπελλο τους στον Φάρο ως είθισται. Σε μια συμβολική κίνηση ευγνωμοσύνης για όσους πάλεψαν και παλεύουν με την πύρινη λαίλαπα στο νησί μας, προσέφεραν με αφιέρωση το ασημένιο κύπελλο τους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου, όπου το παρέλαβαν ο αξιωματικός υπηρεσίας με στελέχη και εργαζομένους.

Την αποστολή συνόδεψαν η Αντιπρόεδρος Ερατώ Μπουλαζέρη και η Έφορος Αθλητισμού Μαρία Ραπτοπούλου από το ΔΣ του Φάρου Βαρβασίου.