Στο Δ.Σ. Χίου από την ΛΑΣ η λειτουργία δανειοθαλάμου στις Καρυές Χίου

Στο δημοτικό συμβούλιο Χίου στην συνεδρίαση της 7ης Μαΐου 2026 φέρνει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Μάρκος Σκούφαλος την επικείμενη ένταξη των εργασιών του δανειοθαλάμου στην θέση Σιταρού των Καυρών, για τις ανάγκες των έργων στο αεροδρόμιο Χίου.

Όπως σημειώνει στην επιστολή του «το επείγον έγκειται στην έναρξη των εργασιών παρά τη θέληση των κατοίκων του χωριού, στην εργαλειοποίηση του ζητήματος αποπεράτωσης των εργασιών στο αεροδρόμιο από τον τοπικό βουλευτή της Ν.Δ. για να πιέσει καταστάσεις ο ίδιος και η κυβέρνηση, στις ζημιές και καταχρηστικές επεκτάσεις του δανειοθαλάμου στη θέση Μυρσινίδι, που αποδεικνύει την αφερεγγυότητα και της εταιρείας και του τοπικού βουλευτή και της κυβέρνησης της Ν.Δ.

Το θέμα που προτείνουμε είναι «Ενημέρωση και λήψη απόφασης για την έναρξη εργασιών δανειοθαλάμου υλικών στη θέση Σιταρού στις Καριές».

Φωτό αρχείου από τον δανειοθάλαμο στην περιοχή Μερσινιδίου