Στον κόσμο του ο δήμαρχος με δήλωση κενού περιεχομένου

Τη δήλωση του δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, περί απόσυρσης του εξωδίκου κατά του ιερέα της Συκιάδας Μ. Στεφανιώρου , μετά από την παγχιακή κατακραυγή που τον εξανάγκασε σε αναδίπλωση, ακολούθησε το πρωί της Παρασκευής, 19 Αυγούστου 2022 μια άλλη με την οποία βάλλει κατά των αντιπολιτεύσεων.

Υποστηρίζοντας ότι οι αντιπολιτεύσεις καλλιεργούν κλίμα πολιτικού μίσους και μπαχαλοποίησης προχωρά στην αντεπίθεση προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με τα γνωστά πλέον άνευ περιεχομένου τσιτάτα.

Η δήλωση

“Δυστυχώς, κάποιες από τις μειοψηφίες του Δήμου για μια ακόμη φορά αντιλαμβάνονται τη λάσπη, τις ύβρεις και τη συκοφαντία ως δικαίωμα. Αυτήν την κοινωνία ονειρεύονται και επιδιώκουν με ακραία πρότυπα μπαχαλοποίησης και τη γνωστή ρητορική πολιτικού μίσους. 

Σε αυτό το πλαίσιο, βέβαια, ο Δήμαρχος, κατά τις μειοψηφίες, στερείται το δικαίωμα της υπεράσπισής του από την μεθοδευμένη λασπολογία. Πραγματικά, άξιος ο μισθός τους στα νέα ήθη που ευαγγελίζονται τριγύρω, τα οποία φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών τα αντιλαμβάνεται και τα απορρίπτει”.