
Στον παλμό τους προσκυνήματος της Αγίας Μαρκέλλας όλη η Χίος
Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τον εορτασμό τςη αγίας Μαρκέλλας με την Περιφέεια υποστηρικτικά στην Τροχαία να έχει πάρει τα εξής μέτρα:
Συνεργεία θα προσφέρουν νερό και αναψυκτικά στους πεζοπόρους προσκυνητές και θα διανέµουν ενηµερωτικό υλικό αντιπυρικής προστασίας στα διερχόµενα αυτοκίνητα.
Τα συνεργεία των Εθελοντικών Οµάδων Πολιτικής Προστασίας θα βρίσκονται από τις 21:00 της Τετάρτης στα ακόλουθα σηµεία: Κόµβος Πυτιούς, Κόµβος Σιδηρούντας, Κόµβος Βολισσού (Γεφύρι της Χωρής) και Παραλία Λαµψά.
Όχηµα θα βρίσκεται εν κινήσει κατά µήκος του οδικού δικτύου από το Αίπος έως την Αγία Μαρκέλλα. Μηνύματα για τον εορτασμό εξέδωσαν ο δήμαρχος κ. Σταμάτης Κάρμαντζης και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Παντελής Μπουγδάνος.