Συγχαίρουν για τις προαγωγές αλλά ζητούν ενισχύσεις οι αστυνομικοί

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου κ. Ελευθέριο Ντουρουντού για αφορμή την προαγωγή του στο βαθμό του Υποστρατήγου και την παραμονή του στην ηγεσία του Βορείου Αιγαίου και για τον νεοπροαχθέντα Ταξίαρχο κ. Ανδρέα Τσαπικούνη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου, εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορείου Αιγαίου.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται προς το Ανώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η αναγκαιότητα ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης των νησιών που αντιμετωπίζουν το προσφυγικό.

“Απευθυνόμαστε στο Ανώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, κάνοντας έκκληση στα μέλη του, ώστε στην επικείμενη κατάρτιση του πίνακα των προς πλήρωση θέσεων για τις ετήσιες τακτικές μεταθέσεις, να λάβουν υπόψη ότι η μεταναστευτική κρίση όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά είναι σε έξαρση. Οι Υπηρεσίες του Βορείου Αιγαίου είναι πιο επιβαρυμένες από ποτέ και το Αστυνομικό Προσωπικό έχει φτάσει στα όριά του. Ελπίζουμε λοιπόν να μη μας αγνοήσουν, και να καλυφθούν όλες οι κενές οργανικές θέσεις των Αξιωματικών σε Λέσβο, Χίο και Σάμο” αναφέρουν χαρακτηριστικά οι συνδικαλιστές αστυνομικοί.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια