Συναυλία CLASSIC FOLK από τη Μούσα Ελληνική

Την μουσική εκδήλωση CLASSIC FOLK διοργανώνει το Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2023, στο Αρχοντικό Στεφάνου, το φιλόξενο στέκι πολιτισμού, στις 20.30, ο πολιτιστικός και ανθρωπιστικός οργανισμός ΜΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Πέντε εξαιρετικοί μουσικοί, η Μαρία- Ηλιάνα Κατσούρα, δραματική σοπράνο, ο Ηλίας Σδούκος, βιολί, βιόλα, ο Χριστόφορος Μιρόσνικωβ βιολοντσέλο, ο Ζαχαρίας Ταρπάγκος, μοντέρνο φλάουτο, αναγεννησιακό κέρας, ινδικό μπασούρι και ιαπωνικό shinobue, η Πόπη Μαλαπάνη, πιάνο και η προικισμένη εικαστικός Δήμητρα Λαμπρέτσα ανυπομονούν να παρουσιάσουν και στη Χίο ένα πρόγραμμα απολαυστικό και ιδιαίτερο.

Μία συναυλία-ταξίδι σε εικαστικό φόντο στις γειτονιές του κόσμου σε μια έκρηξη των αισθήσεων μέσα από ήχους και χρώματα. Ιρλανδία, Ρωσία, Τσεχία, Ιαπωνία, Αζερμπαϊτζάν, Μεσόγειος,, Αμερική τα ευώδη λιμάνια.

Παραδοσιακά και δημοφιλή τραγούδια παραδίδονται στις δεξιότητες, τις γνώσεις και την αισθητική των πέντε μουσικών και αναζωογονούνται μέσα σε κλασική φόρμα, αλλά και μοντέρνα, καθώς τα παρακολουθεί ο χρωστήρας της Δήμητρας Λαμπρέτσα.

Μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση σε ένα περιβάλλον που θυμίζει θεατρικό σκηνικό, δίπλα στο μάγγανο, στη γαλήνη και τις μυρωδιές του Κάμπου.

Είσοδος 10€ και μειωμένο 7€ για πολύτεκνους, ΑΜΕΑ και άτομα άνω των 65.

Η είσοδος ελεύθερη σε μαθητές με την επίδειξη της ταυτότητάς τους.

Στοιχεία επικοινωνίας: Ελευθερία Λυκοπάντη 6978 06 3904