Τα εξαπτέρυγα στο Επιμελητήριο

149

Στημένη την είχαν στην νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Χίου τα εξαπτέρυγα της επιτροπής των ανωνύμων, της αυτοαποκαλούμενης και «παγχιακή επιτροπή αγώνα», από την πρώην και την νυν διοίκηση.

Κάποιος, έτσι στο… πατριωτικό πέταξε στην συνεδρίαση της Πέμπτης την πρόταση να σηκώσει το Επιμελητήριο «το λάβαρο της επανάστασης» και να βρεθεί δίπλα στους Χαλκούσους και καλά, όπως εκείνοι οι άλλοι νεοανώνυμοι που μιλούν για 1500 «λαθρομετανάστες» και για «εισβολή» στο νησί και καλούν σε συγκέντρωση στο δημαρχείο την Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018.

Στην αρχή το πράγμα πήγαινε να το καταπιούν αμάσητο, σήκωσε το ανάστημά της η κα Βικτωρία Αμπαζή, από τον συνδυασμό Γεωργούλη, εγώ δεν το ψηφίζω λέει κάτι τέτοιο κι εκεί άρχισαν να ψυλλιάζονται ότι κάτι δεν πάει καλά.

Τελικά, ο πρόεδρος κ. Παντελής Λεγάτος το πήγε από δω το έφερε από κει, λέει ναι να δούμε πώς θα το χειριστούμε, να μην βιαστούμε, να έχουμε ολοκληρωμένη πρόταση να καταθέσουμε όταν γίνει θεματική στο δημοτικό συμβούλιο και κάπως έτσι δεν ελήφθη απόφαση και πλέον εναπόκειται προσωπικά στο κάθε μέλος τι θα πράξει.

Σχόλια