Θα μείνεις με τα χαρτιά στο χέρι, προειδοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Μηταράκη

Για παραπλανητική τακτική και λαθροχειρίες καταγγέλλουν ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης και η νομαρχιακή επιτροπή Χίου του κόμματος τον υπουργό μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, με αφορμή τις πομπώδεις ανακοινώσεις τους για την μείωση των διαμενόντων στην ΒΙΑΛ προσφύγων και μεταναστών.

Επίσης, τον καλούν να εγκαταλείψει την τυχοδιωκτική πολιτική του, με αφορμή την κινητικότητά του για την δομή στο Θόλος και τον προειδοποιούν «πως θα μείνει με τα χαρτιά στο χέρι».

Αναλυτικά, στην κοινή ανακοίνωση του κ. Μιχαηλίδη και της νομαρχιακής επιτροπής, την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Ο κ. Μηταράκης συνεχίζοντας την γνωστή παραπλανητική του τακτική και έχοντας καταστήσει την λαθροχειρία καθημερινή πρακτική, αναφέρει ως επίτευγμα την μείωση του αριθμού των ανθρώπων που παρέλαβε στη ΒΙΑΛ.

Αποκρύπτει, όμως, το γεγονός πως η κυβέρνησή Μητσοτάκη παρέλαβε 1.400 άτομα τον Ιούνιο του 2019, αριθμό που τετραπλασίασε μέσα σε λίγους μήνες, με την ολέθρια πολιτική της στο μεταναστευτικό, όπως ακριβώς συνέβη και στα γειτονικά μας νησιά.

Εκτός και αν στο διάστημα μέχρι να αναλάβει ο κ. Μηταράκης κυβερνούσαν τη χώρα οι Αρειανοί.

Τί να πρωτοθυμηθούμε από τα έργα και της ημέρες τους: Την κατάργηση του υπουργείου, τα αθερινόδικτα που θα απέτρεπαν τις ροές, τις επαναπροωθήσεις που κατέστησαν τη χώρα περίγελο στην Ευρώπη και τόσα άλλα.

Αλλά επειδή ο κ. Μηταράκης έχει επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου τον τελευταίο καιρό για να εξασφαλίσει τις “αδειοδοτήσεις” για την υπερδομή του Θόλους με θαυμαστές – φωτογραφικές διαδικασίες, τον ενημερώνουμε πως θα μείνει με τα χαρτιά στο χέρι.

Τον καλούμε, όπως και τους ολίγιστους προπομπούς του, να εγκαταλείψουν έστω και τώρα την τυχοδιωκτική τους τακτική και να ακούσουν την τοπική κοινωνία. Να σταματήσουν να ψεύδονται πως συνδιαλέγονται τάχα με τους πολίτες. Στην ουσία συνομιλούν αποκλειστικά με τον εαυτό τους. Τους καθιστούμε δε απόλυτα υπεύθυνους, για τις όποιες δυσάρεστες εξελίξεις ακολουθήσουν». 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια