Της… διαγραμμίσεως επί πενθήμερο στην προκυμαία και πέριξ

Σε άβατο για τα κάθε είδους οχήματα θα μετατραπεί από την Πέμπτη 22 έως την Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 η προκυμαία της Χίου και οι κάθετοι δρόμοι που οδηγούν σε αυτήν, λόγω εργασιών ανανέωσης των διαγραμμίσεων από το Λιμενικό Ταμείο Χίου.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 7 το πρωί, την Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021, με το κλείσιμο των καθέτων οδών από την λεωφόρου Αιγαίου 74 (κατάστημα Αmigo) έως και την λεωφόρο Αιγαίου 2 (διασταύρωση της λεωφόρου Αιγαίου με την οδό Λάδης), καθώς και το κλείσιμο των καθέτων οδών κατά μήκος της οδού Νεωρίων.

Την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, πάλι από τις 7 το πρωί, θα κλείσουν οι κάθετες οδοί από την διασταύρωση της λεωφόρου Αιγαίου με την οδό Κουντουριώτη έως και το νότιο τμήμα της χερσαίας ζώνης λιμένα Χίου (περιοχή Χανδρής). Την ίδια ημέρα, στις 9 το βράδυ, θα γίνει διαγράμμιση των διαβάσεων των πεζών των καθέτων οδών στην διασταύρωση της λεωφόρου Αιγαίου με την οδό Κουντουριώτη και με την οδό Κανάρη θα πραγματοποιηθεί στις 23/4/2021 και ώρα 21:00

Το Σάββατο 24 Απριλίου 2021, μετά τις 2 το μεσημέρι (άρα, δεν θα προκύψει πρόβλημα με την συγκέντρωση κατά της σχεδιαζόμενης δομής στο Θόλος), θα γίνουν εργασίες διαγράμμισης κατά μήκος της λεωφόρου Αιγαίου και της οδού Νεωρίων, οπότε και θα παραμείνει κλειστό το ρεύμα με κατεύθυνση από νότια προς βόρεια.

Την Κυριακή 25 και την Δευτέρα 26 Απριλίου 2021, από τις 7 το πρωί, θα γίνουν ανάλογες εργασίες στην λεωφόρο Αιγαίου και στην Νεωρίων, οπότε και θα κλείσει το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από βόρεια προς νότια.

Στα πλαίσια των παραπάνω εργασιών οι παραπάνω οδοί θα παραμείνουν εκτός κυκλοφορίας για 12 ώρες από την ώρα έναρξης των εργασιών.

Και ασφαλτοστρώσεις στα έργα του ΟΤΕ

Λόγω εργασιών για το έργο αναβάθμισης δικτύου COSMOTE (FIBER TO THE HOME), την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021, θα πραγματοποιηθεί ασφαλτόστρωση στις οδούς Κανάρη, Βενιζέλου, Λάδης, Πλαταιών, Θεοτοκά και Μπεκριδάκη.

Οι εργασίες θα γίνονται τμηματικά και θα παραδίδονται σε κυκλοφορία μετά το πέρας των εργασιών

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια