Το γλέντησε το ΚΚΕ

“Με την υπόσχεση το 2024 να οργανωθούν νέοι και πιο ορμητικοί αγώνες, με αισιοδοξία και το κεφάλι ψηλά ώστε ο λαός να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις, πραγματοποιήθηκε το λαϊκό γλέντι και η κοπή πίτας, της Τομεακής Επιτροπής Χίου του ΚΚΕ”, όπως χαρακτηριστικα΄αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Με αυτό το μήνυμα άνοιξε την εκδήλωση ο γραμματέας της ΤΕ Χίου του ΚΚΕ, Λευτέρης Μπαρμπαγιάννης που χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους ενώ στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Μάρκο Σκούφαλο ο οποίος χαιρέτησε με τη σειρά του τους παρευρισκόμενους, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι παρότι σήμερα θα διασκεδάσουμε, δεν ξεχνάμε τη μεγάλη σφαγή στη Γάζα, τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που κλιμακώνεται και καταδίκασε την εμπλοκή της χώρας μας σε αυτόν.
Με την κοπή της πίτας δόθηκε δώρο σε ένα τυχερό το νέο δοκίμιο του κόμματος που αφορά την περίοδο 1967-1974, ενώ ιδιαίτερο κομμάτι αφιερώθηκε στο λαό της Παλαιστίνης.
Κλήρωση έγινε και για την οικονομική ενίσχυση του κόμματος όπου κληρώνονταν ένα tablet, το οποίο κέρδισε ο λαχνός 120.
Η διασκέδαση συνοδεύτηκε με την εκπληκτική ορχήστρα των Δέσποινα Βελισσάρη, Πέτρου Ντούλη, Γιάννη Κυριακόπουλου και Παντελή Ντούλου.
Τέλος, ανακοινώθηκε η προετοιμαζόμενη μεγάλη εκδήλωση του κόμματος, αφιερωμένη στον κομμουνιστή ποιητή Φώτη Αγγουλέ στα τέλη του Μάρτη.
KKE, xor;ow, p;ita