Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στην Λήμνο και στην Λέσβο

Την Λήμνο επισκέπτεται ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 και εν συνεχεία θα μεταβεί στην Λέσβο, όπου και θα είναι κεντρικός ομιλητής στο περιφερειακό συνέδριο για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στις 7.30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Λήμνο, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το δημαρχείο στην Μύρινα, όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Μαρινάκη και φορείς της πόλης. Στην συνέχεια, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην 130η σμηναρχία μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στις 12 το μσεημέρι ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει ομιλία στο αγρόκτημα του Παλημνιακού Ταμείου, στο Λιβαδοχώρι Λήμνου.

Στην συνέχεια ο κ. Τσίπρας θα αναχωρήσει για την Λέσβο, όπου στις 6 το απόγευμα θα έχει σύσκεψη με τους υπουργούς που συμμετέχουν στο περιφερειακό συνέδριο και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού στο 14ο περιφερειακό συνέδριο για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 το απόγευμα, στο αίθριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, στην Μυτιλήνη.