Τον φούρνο Βενέτη φέρνουν σύντομα και στη Χίο τέσσερις Χιώτες

Τον περίφημο φούρνο Βενέτη φέρνουν σύντομα στη Χίο τέσσερις Χιώτες, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανοίγουν το πρώτο κατάστημα στο νησί.

Το νέο κατάστημα, που εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο περί τα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου 2018, θα βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Πολυτεχνείου και Σγούτα, δίπλα στα ΕΛΤΑ και στο Ομήρειο, ουσιαστικά δηλαδή στο κέντρο της αγοράς της πόλης.

Στο εγχείρημα, που υλοποιείται με την μέθοδο franchise, μετέχουν οι κ.κ. Παντελής Καμπούρης, Παναγιώτης Παππής, Γιώργος Φουντούλης (ο οποίος και θα διευθύνει το κατάστημα) και Σταμάτης Παπαζής.

Όπως επισημαίνει στον astraparis.gr ο κ. Καμπούρης, το κατάστημα θα είναι ουσιαστικά ένας πολυχώρος, που θα προσφέρει ψωμί, γλυκά, καφέ κ.λπ. και στόχος είναι αξιοποιώντας την τεχνογνωσία «Βενέτης» να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα στους Χιώτες.

Όλα τα υλικά θα έρχονται από την Αθήνα και η παρασκευή των προϊόντων θα γίνεται στη Χίο.

venetis