Τριήμερο εκδηλώσεων από τον Φάρο Βαρβασίου

Εορταστικό τριήμερο για τον Φάρο Φαρβασίου που πραγματοποιεί την απονομή των βραβείων του λογοτεχνικού διαγωνισμού, μνημόσυνο τιμής και μνήμης στον Άγιο Χαράλαμπο και λειτουργία στον Ανάβατο, από τις 27-29 Μαΐου 2022.

Ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη «ο Φάρος» πραγματοποιεί την Τελετή  Απονομής των Βραβείων και των Επαίνων του 18ου Παγχιακού Μαθητικού Λογοτεχνικού Διαγωνισμού «Ανδρέας Αξιωτάκης» στη Μνήμη Μικρασίας. Η τελετή, που θα περιλαμβάνει την ανάγνωση των διακριθέντων κειμένων και την απονομή βραβείων και επαίνων, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 & ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου.

Τα αποτελέσματα του 18ου λογοτεχνικού διαγωνισμού είναι τα εξής:

Γ’ Λυκείου

1ο Βραβείο   Μελίνα Αποστολή- 3ο ΓΕ.Λ Χίου

2ο Βραβείο   Σμαράγδα – Μαρκέλλα Καραμπουρνιώτη-3ο ΓΕ.Λ Χίου

3ο Βραβείο Δάφνη Σταυρινούδη -1ο ΓΕ.Λ Χίου

Β’ Λυκείου

1ο Βραβείο Θεοδώρα Αραμπατζή – ΓΕ.Λ Βροντάδου

2ο Βραβείο Στυλιανός Κοκκινάκης 2ο ΓΕ.Λ Χίου

3ο Βραβείο Στέησι Χοτζαλλάρη 2ο ΓΕ.Λ Χίου

1ος Έπαινος Αναστασία Περράκη Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Οινουσσών

2ος Έπαινος Μελίνα Μαυρέλου 3ο ΓΕ.Λ Χίου

28/05/2022   ΙΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΙΜΗΣ & ΜΝΗΜΗΣ

Το Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 στον Καθεδρικό Μικρασιατικό Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους Βαρβασίου Χίου, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία και το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο των Νεομαρτύρων της Βασιλεύουσας, καθώς και το μνημόσυνο των Ιδρυτών, Κτητόρων, Ευεργετών και Δωρητών του ως άνω Ναού και του Μορφωτικού Συνδέσμου Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη «Ο ΦΑΡΟΣ».

29/05/2022 Μνήμη Αναβάτου

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Αναβάτου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα παρουσιαστεί από μέλη του χορευτικού τμήματος του Φάρου Βαρβασίου σύντομο επίκαιρο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, σε αγαστή συνεργασία με τον τοπικό Σύλλογο του Αναβάτου, του ιστορικού καστροχωρίου του νησιού μας.

 

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια