Βιαιοπραγία σε εργαζόμενο του δήμου από επιχειρηματία της Δασκαλόπετρας

Απαράδεκτη και προκλητική επίθεση κατά εργαζομένου του δήμου Χίου από  «θερμό» επιχειρηματία στην περιοχή της Δασκαλόπετρας καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Χίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, «ο εν λόγω επιχειρηματίας μετά από χυδαία φραστική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον συναδέλφων της υπηρεσίας πρασίνου που εργάζονταν σε δημοτικό χώρο απέναντι από το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί, χειροδίκησε εις βάρος  του ενός από αυτούς.

Είναι προφανές ότι οι  βίαιες – φραστικά και σωματικά – συμπεριφορές απέναντι σε κάθε εργαζόμενο και σε κάθε άνθρωπο γενικά, είναι καταδικαστέες και δεν μπορούν να γίνονται ανεκτές σε καμία περίπτωση», τονίζει ο Σύλλογος.

Έγινε, επίσης, γνωστό ότι η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης, «η οποία πιστεύουμε ότι θα πράξει τα δέοντα προκειμένου ένας ακόμη οπαδός της βίας και του τραμπουκισμού – από τους τόσους  δυστυχώς που ασπάζονται τέτοιου είδους απόψεις στον τόπο μας  – να  λάβει τα επίχειρα των πράξεών του», καταλήγει η ανακοίνωση.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια