Βολές κατά Βενιζέλου για τις διαγραφές, από τον γραμματέα της νεολαίας Χίου του ΠΑΣΟΚ

Βολές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, για την απόφαση «καθαίρεσης» του πρώην βουλευτή Χίου κ. Κώστα Τριαντάφυλλου από την κεντρική πολιτική επιτροπή του κόμματος, εξαπολύει ο κ. Γιώργος Φελέκος, γραμματέας της νεολαίας Χίου του ΠΑΣΟΚ.

Χαρακτηρίζει δε ως αναίτια και έξω από κάθε λογική τη διαγραφή αυτή, καθώς και των άλλων ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, όπως ο κ. Απόστολος Κακλαμάνης. Βέβαια, φαίνεται ότι δεν λαμβάνει υπ΄ όψιν την επίσημη εξήγηση που δόθηκε για τις παραπάνω διαγραφές από την ΚΠΕ από την αρμόδια της επιτροπής καταστατικού του ΠΑΣΟΚ.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Φελέκος επισημαίνει ότι «σε μια εποχή που η παράταξή μας αιμορραγεί και βρίσκεται στο ιστορικό ναδίρ της, κινήσεις αυτού του τύπου αμφιβόλου καταστατικής νομιμότητας, καταδεικνύουν την ανάγκη αποχής από τέτοιου είδους πρακτικές, ακατανόητες για τα μέλη τους φίλους και τους ψηφοφόρους μας, πράξεις που θρέφουν την εσωστρέφεια, εντείνουν την απογοήτευση, υποδαυλίζουν τη διχόνοια και σε καμιά περίπτωση δεν καλλιεργούν κλίμα συντροφικότητας αναγκαίο για την ανασύσταση και επανένωση των δημοκρατικών δυνάμεων».

felekos

Ο κ. Γιώργος Φελέκος, γραμματέας της νεολαίας Χίου του ΠΑΣΟΚ

Ο κ. Φελέκος πλέκει το εγκώμιο του κ. Τριαντάφυλλου, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν «από τους καλύτερους βουλευτές που ανέδειξε το νησί μας. Έχει την καθολική αποδοχή και τον σεβασμό από τους συντοπίτες μας. Διαθέτει πολιτικό βεληνεκές πολύ μεγαλύτερο από τα ποσοστά της παράταξής μας στη Χίο.

Απέδειξε στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια ότι γνωρίζει πώς να ενώνει και όχι πώς να διασπά τον χώρο μας. Το κοινοβουλευτικό του έργο αποτελεί τη συλλογική μας παρακαταθήκη και δεν τιμάται από τέτοιου είδους αποφάσεις.

Κοιτάζοντας το αύριο, καταλήγει η ανακοίνωση, προτάσσουμε την ενότητα της παράταξής μας και αγωνιζόμαστε για την ανασυγκρότηση του Κινήματος με σταθερή την πίστη ότι μας αξίζει ένα καλύτερο αύριο».