Βραβείο επιχειρηματικότητας για ΕΜΧ και Mediterra

Άλλο ένα βραβείο, το  Βραβείο Ποιότητας του περιοδικού «Γαστρονόμος» της «Κ» πρόσθεσαν στην πλούσια συλλογή τους η ΕΜΧ και η Mediterra.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη κατά τη διάρκεια της τελετής των 16ων ετήσιων Βραβείων Ποιότητας του περιοδικού «Γαστρονόμος» της «Κ» παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κας Σακελλαροπούλου.

Φέτος, ο θεσμός των Βραβείων τίμησε αποκλειστικά ακρίτες. Ο «Γαστρονόμος» ταξίδεψε παντού: από τον Εβρο μέχρι την Κάσο, τις Πρέσπες και τη Χίο. Στις εσχατιές της πατρίδας μας ανακάλυψε παραγωγούς που δραστηριοποιούνται χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα, συχνά κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Ανθρώπους «φωτεινούς», δραστήριους και δυναμικούς, που ξεχωρίζουν όχι μόνο για την ποιότητα των τροφίμων που παράγουν, αλλά και για το ήθος τους, και που με το παράδειγμά τους λειτουργούν ως κίνητρο για άλλους νέους ανθρώπους ώστε να μείνουν και να εργαστούν στον τόπο τους.

Το Βραβείο Επιχειρηματικότητας, απενεμήθη στην Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και στην εταιρεία Mediterra. Το παρέλαβαν ο κ. Γιώργος Τούμπος, πρόεδρος Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου και ο κ. Γιάννης Μανδάλας, διευθύνων σύμβουλος της Mediterra.
emx