Ξεκίνησαν οι εργασίες στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Χίου

Ξεκίνησε και δημιουργεί εύλογες προσδοκίες για την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας στη Χίο, το έργο το έργο ανακατασκευής της παθολογική και της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Χίου, όπως ενημερώνει με σχετικό σημείωμά της η διοίκηση του Σκυλίτσειου.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 2.200.000 ευρώ, ενώ ο ανάδοχος του έργου, η εταιρεία P.&C. Development S.A. προσέφερε έκπτωση της τάξης του 56%. Η σχετική σύμβαση υπεγράφη τον περασμένο Μάρτιο και η συμβατική υποχρέωση ολοκλήρωσης του έργου είναι τον Σεπτέμβριο του 2020.

Οι προσπάθειες για να φτάσει το έργο στην τελική διαδικασία διαγωνισμού και ανάθεσης εντάθηκαν από τις διοικήσεις των κών Ελένης Βουτιέρου και Έλενας Κανταράκη, με την πλήρη στήριξη του υπουργείου Υγείας, της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, των ευεργετών που δώρισαν τις μελέτες στο νοσοκομείο, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, που ενέταξε το έργο σε πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου Χίου επισημαίνει «την εξαιρετική προσπάθεια και υπομονή του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού που δίνει καθημερινό αγώνα μετά την μετεγκατάσταση, αλλά και κυρίως των ασθενών που έχουν σταθεί δίπλα μας».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια