
Ξεκίνησε η επιστροφή των επισκεπτών του Πάσχα
Με την επιστροφή των επισκεπτών και εκδρομέων, ολοκληρώνεται το τριήμερο του Πάσχα.
Τουριστικά η Χίος κατέγραψε συνολικά άνοδο σε επισκεψιμότητα, τόσο από την Τουρκία, όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Ο ρουκετοπόλεμος αλλά και οι υπόλοιπες προωθητικές ενέργειες φαίνεται από τους αριθμούς των επισκεπτών να προσελκύουν κόσμο και η Χίος αργά αλλά σταθερά να αποτελεί προορισμό για το Πάσχα.
Χαρακτηριστικό, όπως μεταφέρει ο πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού Χίου κ. Κώστας Μούνδρος, από Τουρκία την Παρασκευή και μέχρι Σάββατο πρωί είχαμε 1787 επισκέπτες,
ενώ παράλληλα τη Χίο επισκέφτηκαν πολλοί Έλληνες, Κύπριου και Ευρωπαίοι και λίγοι εκτός Ευρώπης.
Οι πληρότητες στην πόλη και πέριξ, καθώς και στον Βροντάδο κ.λπ. πλησίασαν το 90%, ενώ πληρότητες έξω από αυτόν τον κύκλο ήταν περιορισμένες.
Η επιστροφή ήδη έχει ξεκινήσει από σήμερα Δευτέρα 21 Απριλίου 2025, αφήνοντας θετικά και παράλληλα ελπιδοφόρα μηνύματα για την νέα τουριστική σεζόν