Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για τα καλικαντζαράκια

13

Ξεκίνησε ο διαγωνισμός που γίνεται με ψηφοφορία μέσω facebook για τον καλύτερο καλικάντζαρο του νησιού, ένα concept που ξεκίνησε από τον δήμο Χίου με την διανομή ξύλινων καλικαντζάρων σε πολίτες, σε συλλόγους, σχολεία και άλλους φορείς.

Ο καθένας έφτιαξε τον καλικάντζαρο όπως τον ήθελε σύμφωνα με τη δική του φαντασία, τον βάφτισε και έπλασε μια μικρή ιστορία για τα χαρακτηριστικά και το όνομα του.

Οι καλικάντζαροι συγκεντρώθηκαν και πάλι στον δήμο στις 15 Δεκεμβρίου 2017 και τοποθετήθηκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης χρωματίζοντας τα φετινά Χριστούγεννα.

Περπατώντας στους δρόμους της κεντρικής αγοράς μας, θα βρείτε πολλά, όμορφα και ιδιαίτερα καλικαντζαράκια, που είναι φιλοτεχνημένα από σχολεία και πολίτες της Χίου!

Όποιος θέλει να ψηφίσει για τον καλύτερο καλικάντζαρο αλλά κι όποιος θέλει να τους βρει όλους μαζεμένους μπορεί να μπει στο https://www.facebook.com/pg/chioscity/photos/?tab=album&album_id=1968211830096805 και να κάνει like στον καλικάντζαρο που του αρέσει.

Οι συμμετοχές είναι 49, η ψηφοφορία λήγει την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:59.

Οι 5 καλύτεροι καλικάντζαροι θα ανακοινωθούν στις 30 Δεκεμβρίου στις 11:00 στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου!

Σχόλια