Ξεσηκώνονται για την υγεία οι ναυτικοί

Έτοιμοι να βγουν στους δρόμους για την υγεία δηλώνουν οι συνταξιούχοι ναυτικοί καλώντας όλα τα μέλη τους να είναι σε ετοιμότητα και να συμμετέχουν στις μαζικές κινητοποιήσεις όποτε αυτές εξαγγελθούν. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Παγχιακή Ένωση Συνταξιούχων Ναυτικών αναφέρει:

“Στην μαζική σύσκεψη φορέων που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Εργατικό Κέντρο Χίου για την ανεπάρκεια της πολιτείας να στελεχώσει επαρκώς το ΕΚΑΒ στην οποία συμμετείχε και η ΠΕΣ-ΝΑΤ ΧΙΟΥ, αποφασισθεί η εκ νέου συνεδρίαση μέσα στην εβδομάδα ώστε να παρθεί η απόφαση για το πλαίσιο δράσης και την ημέρα της κινητοποίησης.

Η ΠΕΣ-ΝΑΤ ΧΙΟΥ καλεί όλους τους φορείς που θα συμμετάσχουν στην συνεδρίαση, να έχουν κατά νού ότι η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!, δεν πάει άλλο, φτάνει πια ο εμπαιγμός στο χιώτικο λαό , ΟΧΙ άλλες ψεύτικες υποσχέσεις και μεγάλα ΘΑ.

Όποια μέρα αποφασισθεί η κινητοποίηση θα πρέπει να είναι ΠΑΓΧΙΑΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, και ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, να διαδηλώσουμε για την υγεία, για την Ζωή μας.

Συνάδελφοι, απόμαχοι και Μάχιμοι, Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες, ήρθε πάλι η ώρα να βγούμε στους δρόμους, να γεμίσουμε την πλατεία που αυτό είναι το φόβητρο κάθε Κυβέρνησης, να βροντοφωνάξουμε για την ΥΓΕΙΑ, για την ΖΩΗ μας!!  

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ!!

ΟΧΙ ΑΛΛΗ «ΠΑΡΑΤΑΣΗ» ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ….ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!!

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΔΟΜΕΣ-ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ… ΓΙΟΚ!!!”

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ