«Υπέκυψε» στο φλερτ του Μουτζούρη ο Παναγιώτης Χριστόφας

Ύστερα από πολύμηνες διεργασίες η περιφερειακή παράταξη «Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο», με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Χριστόφα ανταποκρίθηκε στις «πιέσεις» του περιφερειάρχη κ. Κώστα Μουτζούρη και ανακοίνωσε την συνεργασία με την περιφερειακή αρχή και την παράταξη «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο».

Προσώρας δεν έχει γίνει γνωστό το πλαίσιο της συνεργασίας, πλην των γενικόλογων αναφορών του κ. Χριστόφα, ούτε και τα «ανταλλάγματα» και ειδικότερα θέσεις αντιπεριφερειαρχών κ.λπ.

Σε ανακοίνωσή της, την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020, η παράταξη αναφέρει τα εξής:

«Διανύουμε αναμφισβήτητα μια περίοδο πολλών κρίσεων αλλά και προκλήσεων για τη χώρα μας και το Βόρειο Αιγαίο, που διαμορφώνουν τα θεμέλια, πάνω στα οποία θα στηριχθεί το μέλλον των κατοίκων των νησιών μας.

Σε αυτή τη συγκυρία είναι πιο αναγκαία από ποτέ η αναζήτηση κοινών τόπων, η συνεργασία και η σύνθεση δυνάμεων για να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις αυτές. 

Ανταποκριθήκαμε, λοιπόν, στο κάλεσμα συνεργασίας με την παράταξη «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» με στόχο την διαμόρφωση αναπτυξιακών προοπτικών και την πρόοδο των νησιών μας, με τη καλύτερη δυνατή αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών πόρων, την έμφαση στον τομέα των έργων υποδομής, τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό και κάθε άλλου σημαντικού τομέα (συγκοινωνίες, περιβάλλον, πολιτισμός και αθλητισμός κ.α.), οι οποίοι μπορούν να θέσουν το Βόρειο Αιγαίο σε αναπτυξιακή τροχιά. 

Πριν από έναν χρόνο περίπου, οι κάτοικοι του Βορείου Αιγαίου όχι μόνο μας τίμησαν ως εκπροσώπους τους, αλλά μας ανέθεσαν και το ύψιστο καθήκον να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον στα νησιά μας. 

Παραμένουμε πιστοί σε αυτό και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την παράταξη «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» για να σταθούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης».

Νωρίτερα είχε ανακοινώσει την συνεργασία και ο περιφερειάρχης, με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η παράταξη του περιφερειακού συμβουλίου Βορείου Αιγαίου “Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο” ανακοινώνει την συνεργασία της με την παράταξη “Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο”».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια