Υπό έλεγχο ετέθη η πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της ΤΕΧΝΕΤ

Υπό έλεγχο ετέθη η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει λίγο πριν τις 8 βράδυ της Παρασκευής, 17 Μαΐου 2019, στις εγκαταστάσεις της τεχνικής εταιρείας ΤΕΧΝΕΤ, στην περιοχή του Θόλους.

Από την πυρκαγιά, όπως είπε στον astraparis.gr ο κ. Γιάννης Ζαννάρας κάηκαν 35 ελαστικά φορτηγών αυτοκινήτων, καθώς και ένα βαρέλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες ακούστηκε μια μικρή έκρηξη και αμέσως προκλήθηκε πυρκαγιά, ενώ ο φύλακας των εγκαταστάσεων έσπευσε να ενημερώσει τη πυροσβεστική υπηρεσία Χίου, που έσπευσε στις εγκαταστάσεις και έθεσε υπό έλεγχο την πυρκαγιά, πριν επεκταθεί.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:37 Οι πυκνοί καπνοί που βγαίνουν από τις εγκαταστάσεις της ΤΕΧΝΕΤ στο Θόλος, όπου και έχει ξεσπάσει η πυρκαγιά και οι οποίοι είναι ορατοί από μεγάλη απόσταση (υπάρχουν αναφορές και από την πόλη της Χίου)  οφείλονται, σύμφωνα με τις υπάρχουσες αναφορές, σε ελαστικά οχημάτων, που βρίσκονται στον χώρο κι έχουν πάρει φωτιά.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:24 Πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Παρασκευής, 17 Μαΐου 2019, στις εγκαταστάσεις της τεχνικής εταιρείας ΤΕΧΝΕΤ, στην περιοχή του Θόλους.

Στις εγκαταστάσεις υπάρχει γραμμή παραγωγή έτοιμου σκυροδέματος, μηχανήματα έργων, αποθήκες κ.λπ., ενώ υπάρχει και μόνιμη παρουσία προσωπικού τη εταιρείας.

Στο σημείο σπεύδει ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χίου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια