Οι Οικολόγοι – Πράσινοι στηρίζουν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόρειο Αιγαίο

Η ανακοίνωση της περιφερειακής οργάνωσης των Οικολόγων- Πρασίνων  Βορείου Αιγαίου για στήριξη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει με αυθεντικό τρόπο την ανάγκη για συμπόρευση των στρωμάτων της κοινωνίας που καταστρέφονται υλικά, ηθικά, πολιτισμικά από την κρίση, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η νομαρχιακή επιτροπή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, τονίζει η Ν.Ε., εκφράζει την απαίτηση για μια νέα οικονομική  πραγματικότητα και λειτουργία της παραγωγής που θα έχει κέντρο της, τις ανάγκες των πολλών σε αρμονία με το φυσικοκοινωνικό περιβάλλον.

Η αποδοχή της πρότασης προέκυψε μετά από κοινή συμφωνία των Οικολόγων-Πράσινων και του ΣΥΡΙΖΑ σε πάγιες οικολογικές θέσεις για ένα νέο, εφαρμόσιμο, οικολογικό παραγωγικό μοντέλο για τη χώρα.

Οι κοινοί αγώνες των παρελθόντων ετών και η συμπόρευση και με άλλες δυνάμεις  στα κινήματα, για ουσιαστική δημοκρατία και δικαιοσύνη, σε πολλούς τομείς της καθημερινής ζωής, από τα δικαιώματα των αδυνάτων μέχρι την οικονομία,  αποτελούν την καλύτερη εγγύηση και  ελπίδα για το μέλλον.

Είναι προσκλητήριο συμμετοχής  όλων των συμπολιτών μας  για να ζήσουμε  με πραγματική δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. Με σεβασμό στις ανάγκες των πολλών.