Τον αποκλεισμό του από το ακτοπλοϊκό, καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Χίου

Διαμαρτύρεται το Εργατικό Κέντρο Χίου με ανακοίνωσή του, γιατί αποκλείσθηκε – όπως καταγγέλλει – από σύσκεψη για το ακτοπλοϊκό πρόβλημα, που διοργάνωσε ο δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς.

Το Εργατικό Κέντρο, τονίζεται στην ανακοίνωση,«συντόνισε όλες τις κινητοποιήσεις για το ακτοπλοϊκό, κατέθεσε προτάσεις, διοργάνωσε συζητήσεις, πιστεύοντας ότι το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης αφορά όλο το νησί, ενώ παράλληλα οι επιπτώσεις αγγίζουν το σύνολο της κοινωνίας.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που η Δημοτική Αρχή, αγνοεί την φωνή των εργαζομένων της Χίου, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από το Εργατικό Κέντρο , για λόγους που αδυνατούμε να εξηγήσουμε και να κατανοήσουμε.

Πιστεύοντας ότι ο αποκλεισμός αυτός , φιμώνει την φωνή των εργαζομένων, καλούμε την Δημοτική Αρχή , να εφαρμόσει στην πράξη, την έννοια της Δημοκρατίας, που ορκίστηκε να υπηρετεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον δήμο Χίου, στη σύσκεψη αυτή, η οποία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο συμμετείχαν μόνον οι βουλευτές Χίου, ο αντιπεριφερειάρχης και το Επιμελητήριο και υπό την έννοια αυτή δεν ήταν μια ευρεία σύσκεψη.