Αισιοδοξία στο Δίκτυο Πολιτών από την περιοδεία στα Μαστιχοχώρια

Μήνυμα αισιοδοξίας εισέπραξε το Δίκτυο Πολιτών Χίου κατά την περιοδεία του, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Χίου κ. Μανώλη Στάθη, την Πέμπτη 13 Μαΐου 2019, στα Μαστιχοχώρια.

Ο υποψήφιος δήμαρχος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Μανολιάς, κ. Λεωνίδας Στάθης, κα Αθηνά Πασάδη, κ. Γιώργος Γεωργίτσης, κ. Δημήτρης Θεοδοσίου και κ. Αντώνης Παντελόγλου, συνοδευόμενοι και από τον συντονιστή της Ν.Ε. Χίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φραγκίσκο Σέργη, βρέθηκαν στα Μαστιχοχώρια και επισκέφτηκαν διαδοχικά τα χωριά Βέσσα, Ελάτα, Μεστά Ολύμπους και Πυργί.

«Στην επαφή με τους κατοίκους της Νότιας Χίου, στην πλειονότητά τους μαστιχοπαραγωγοί και άνθρωποι του μόχθου, αναδείχθηκε η αγωνία του κόσμου για το αύριο, για την εργασιακή αποκατάσταση των παιδιών τους και την παραμονή τους στα χωριά.

Το Δίκτυο Πολιτών αφουγκραζόμενο την αγωνία και της Νότιας Χίου είναι υπέρ της άσκησης των πολιτικών εκείνων που θα ενισχύσουν την ύπαιθρο, στη δημιουργία των υποδομών που θα διευκολύνουν τους κατοίκους της στην καθημερινότητα τους αλλά και των έργων και των επενδύσεων με τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας που θα επιτρέψουν στα παιδιά να παραμείνουν στον τόπο τους», επισημαίνει σε σχετικό δελτίο Τύπου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια