Αισιοδοξία στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής (βίντεο & φωτό)

Την ανάγκη για την ενδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 και στην ανάδειξή του σε ισχυρή πολιτική δύναμη απέναντι στην Νέα Δημοκρατία επεσήμαναν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία του κάστρου της Χίου, που έγινε το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου 2023.

Ο κεντρικός ομιλητής κ. Κώστας Ζαχαριάδης, υποψήφιος βουλευτής στην βόρειο τομέα Αθηνών και μέλος της πολιτικής γραμματείας του κόμματος κάλεσε τους πολίτες της Χίου να ψηφίσουν με εμπιστοσύνη στις προσεχείς εκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και να αναδείξουν βουλευτή της Χίου τον κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Κατέστησε σαφές ότι το κεντρικό μέτωπο του κόμματος είναι κατά της Νέας Δημοκρατίας και της πολιτικής της, αποκρούοντας τους ισχυρισμούς ότι ο ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. διεξάγει μονομέτωπο αγώνα κατά του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ενώ αναφερόμενος στον υποψήφιό του κ. Σταύρο Μιχαηλίδη είπε χαρακτηριστικά και διερωτήθηκε αν αυτός μπορεί να είναι απέναντι στην πολιτική της Ν.Δ.

«Πάμε στις εκλογές για να κερδίσουμε, δεν πάμε μεμψιμοιρώντας», τόνισε κλείνοντας τη ομιλία του, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι «θα τα καταφέρουμε».

Μιχαηλίδης: Θα υπεραμυνθούμε τα δικαιώματα του λαού

Ο υποψήφιος βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στο έργο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «καταφέραμε να στήσουμε όρθια την κοινωνία» και κάλεσε σε κινητοποίηση για να ανατραπεί η πορεία της Νέας Δημοκρατίας, η πολιτική της οποίας και μάλιστα στην φανερή ατζέντα της προδιαγράφει ιδιωτικοποιήσεις στην υγεία, πλειστηριασμούς και επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων. «Είμαστε αποφασισμένοι να υπεραμυνθούμε τα δικαιώματα του λαού», τόνισε.

Κατηγόρησε τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας κ. Νότη Μηταράκη για το όργιο της πελατειακής δράσης του και κάλεσε τους κατοίκους της Χίου να μην ξεχάσουν τους προπηλακισμούς, το ξύλο και τις βαρβαρότητες των ΜΑΤ στο Αίπος και στα Μεστά, να αμυνθούν και να μην επιβραβεύσουν αυτή την πολιτική της Ν.Δ.

Για δε τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Σταύρο Μιχαηλίδη είπε χαρακτηριστικά ότι μεταπήδησε από την Ν.Δ. αφού είδε τον αποκλεισμό του από το τοπικό ψηφοδέλτιό της και τόνισε ότι «παραμένει αυθεντικός εκφραστής της σκληρής δεξιάς πολιτικής».