Αλάτι μέχρι να σβήσει ο Ήλιος

ΟΙ λαλίστατοι της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη, οι οποίοι καθημερινά μας βομβαρδίζουν με ασήμαντες ανακοινώσεις για ψεκασμούς, αλλαγές λαμπτήρων, βάψιμο στύλων, κλωσούσαν επί πενθήμερο την ανυπαρξία και αδράνειά τους για την αντιμετώπιση της επέλασης του χιονιά.

Το μόνο που βρήκαν να κάνουν ήταν… αβάδιστα το εύκολο,να κλείσουν επί διήμερο τα σχολεία, λες κι η Χίος ήταν Κοζάνη και Καστοριά.

Στις καταγγελίες ότι είχαν εγκαταλείψει στην τύχη τους τα χωριά, που ήταν σκεπασμένα επί ημέρες με χιόνια και οι κάτοικοι αποκλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τους λαλίστατους.

Σήμερα Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 και και πέμπτη ημέρα ξύπνησαν από τον λήθαργο για να μας ανακοινώσουν ότι: «Έπειτα από την πρόσφατη κακοκαιρία και πάντα υπό τις οδηγίες του δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, συνεχίζεται αδιάκοπα ο συντονισμός της πολιτικής προστασίας και ο αγώνας όλου του μηχανισμού του Δήμου που αφορά τον καθαρισμό στα σοκάκια των χωριών μας και την τροφοδοσία αλατιού για την καταπολέμηση του παγετού».

Προσέξατε αυτό το «… και πάντα υπό τις οδηγίες του δημάρχου Χίου»;

Είναι προφανές ότι δεν ντρέπονται κι αντί να βάλουν το κεφάλι στο… χιόνι κοκορεύονται και από πάνω.

Γι΄ αυτό λέμε «αλάτι μέχρι να σβήσει ο Ήλιος».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια