Ανοικτό και προσβάσιμο το βασικό οδικό δίκτυο της Χίου

2

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στα περισσότερα σημεία του κεντρικού οδικού δικτύου της Χίου, λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης, 11 Ιανουαρίου 2017.

Προβλήματα και λόγω χιονοπτώσεων το βράδυ της Τρίτης, αλλά και εκτεταμένου παγετού υπήρχαν στην εθνική οδό Χίος – Βολισσός, στην διαδρομή προς τα Αυγώνυμα, καθώς και στα χωριά του Πελινναίου, Αμάδες, Βίκυ, Καμπιά κ.λπ.

Έγινε κινητοποίηση του μηχανισμού, βγήκαν στους δρόμους τα γκρέιντερ και οι αλατιέρες και αποκαταστάθηκε η βατότητα του οδικού δικτύου στα περισσότερα σημεία του, ενώ οι προσπάθειες συνεχίζονται, όπως έγινε γνωστό από τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας της περιφερειακής ενότητας Χίου κ. Γιάννη Κουντουριάδη.

Ο αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης με δήλωσή του ευχαριστεί το προσωπικό της Π.Ε. Χίου και τα ιδιωτικά συνεργεία, την αστυνομία και την πυροσβεστική, καθώς και τα συνεργεία των άλλων φορέων, για την κινητοποίησή τους για να παραμείνει ανοικτό και προσβάσιμο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού.

Σχόλια