Απομακρύνθηκαν οι μπασκέτες, ανέλαβαν έργο οι πραγματογνώμονες (φωτό)

Απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους οι δύο μπασκέτες στο γηπεδάκι της Δασκαλόπετρας, στον Βροντάδο της Χίου, το πρωί της Τετάρτης 7 Αυγούστου 2019, στο πλαίσιο της διενέργειας της πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να φωτισθούν τα αίτια που οδήγησαν στον άδικο θάνατο του 19χρονου από το Μαρούσι.

Παρουσία της εισαγγελέως πρωτοδικών Χίου κας Σπυριδούλας Σταυράτη, του δημάρχου κ. Μανώλη Βουρνού και του διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας κ. Λευτέρη Παπαλάνη, και των τεχνικών συμβούλων του δήμου Χίου, ανέλαβαν το έργο της διερεύνησης οι δύο πραγματογνώμονες που ορίσθηκαν από την αστυνομική διεύθυνση Χίου, η κα Αργυρώ Τσικολή και ο κ. Γιάννης Μονιούδης.

Με την βοήθεια μηχανήματος απομακρύνθηκαν από τις βάσεις του η “γερή”, καθώς και η αποκολληθείσα μπασκέτες κι έγινε διάνοιξη στον χώρο της βάσης, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατασκευή σε ό,τι αφορά την σκυροδέτηση, καθώς και τον οπλισμό και την αγκύρωση των δύο μπασκετών.

Από τον δήμαρχο Χίου έγινε, επίσης, γνωστό, ότι δόθηκε εντολή στην τεχνική υπηρεσία να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ελέγχου του συνόλου των μπασκετών που βρίσκονται στο νησί, από την μια άκρη μέχρι την άλλη, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν προβλήματα ασφάλειάς τους.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια