Χρησιμοποιούν και το ΣΕΠΕ για την δίωξη του Αστραπάρη

Μετά τα εξώδικα, την αγωγή και την μήνυση, οι γνωστοί κύκλοι της Χίου δεν διστάζουν να βάλουν και τον κρατικό μηχανισμό στο δίκτυο των διωκτών του Αστραπάρη, επιχειρώντας τον εκφοβισμό, την φίμωση και την οικονομική μας εξόντωση.

Για την επιτυχία των σχεδίων τους κινητοποίησαν ακόμα και το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, τα ανώτατα κλιμάκια του οποίου έδωσαν εντολή για την διενέργεια ελέγχου, επειδή ο διευθυντής του astraparis.gr Γιάννης Στεβής εργάζεται για την ιστοσελίδα, ως ανασφάλιστος!

Αφορμή, δήθεν, ήταν ανώνυμη καταγγελία, η οποία έφτασε στο γραφείο του γενικού επιθεωρητή και στην οποία αφού παρατίθενται με το νι και με το σίγμα όλα τα προσωπικά στοιχεία (πού τα βρήκαν, άραγε;) του διευθυντή (ταυτότητα, τόπος γέννησης, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, συνταξιούχος κ.λπ.)… καταγγέλλεται:

«Ο Γιάννης Στεβής δεν αρθρογραφεί απλώς, αλλά καθημερινά καλύπτει το εξωτερικό ρεπορτάζ, συμμετέχει σε συνεντεύξεις τύπου, καλύπτει εκδηλώσεις και γενικά εργάζεται στο Site ως ανασφάλιστος».

Βρέθηκε, λοιπόν, κάποιος… ανώνυμος που κατέθεσε στο γραφείο του γενικού επιθεωρητή του ΣΕΠΕ, στην Αθήνα, καταγγελία ότι «υπάρχει ένα site στη Χίο, astraparis.gr κ.λπ. κ.λπ.).

Η καταγγελία υπηρεσιακά μέσω… Σύρου – κι όχι από το τμήμα του ΣΕΠΕ στη Χίο – έφτασε σε μας, η αρμόδια περιφερειακή διεύθυνση Αιγαίου έλαβε σε απάντηση του εγγράφου του σχετικού ελέγχου όλα τα απαραίτητα έγγραφα και στοιχεία και προέβη στην αρχειοθέτηση της καταγγελίας.

Αυτοί οι εμμονικοί που μας κυνηγάνε και δεν διστάζουν να εμπλέξουν το ΣΕΠΕ και τον κρατικό μηχανισμό στα ποταπά σχέδιά τους, δεν ήξεραν (;) ότι ο Γιάννης Στεβής είναι ιδιοκτήτης του astraparis.gr και δεν χρειάζεται ούτε άδεια, ούτε ασφάλιση, για να δημοσιογραφεί στο μέσο ενημέρωσης που του ανήκει και διευθύνει.