
Διαδικτυακή συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ με εκπροσώπους των φυλακών Χίου
Διαδικτυακή συνάντηση και συζήτηση με τον διευθυντή του σωφρονιστικού καταστήματος Χίου και τους εκπροσώπους των σωματείων εργαζομένων είχαν εκπρόσωποι από το τμήμα αλληλεγγύης και δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χίου, την Δευτέρα 5 Απριλίου 2021.
Έγινε ενημέρωση για τις συνθήκες διαβίωσης των κρατουμένων, το πρόβλημα χωρητικότητας και παλαιότητας του κτιρίου, την έλλειψη κυρίως επιστημονικού και υπόλοιπου προσωπικού, την επιτυχή διαχείριση της πανδημίας εντός του καταστήματος, την αναγκαιότητα εμβολιασμών, καθώς και για τα οικονομικά και άλλα αιτήματά τους.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δεσμεύθηκαν να προωθήσουν τις διεκδικήσεις τους και να συμπαρασταθούν στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων.