Διακρίσεις των «Ιώνων» στο πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Το νομαρχιακό αθλητικό σωματείο ατόμων με αναπηρία “ΙΩΝΕΣ” συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης 2018 της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Α.με.Α, που πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Ιουνίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με έξι αθλητές, οι οποίοι απέσπασαν τις παρακάτω διακρίσεις:

Παντελής Τουμάζος: 3ος στην κατηγορία ΤΤ11 και 3ος στο ομαδικόΤΤ11 με συμπαίκτη τον Γεροντιδάκη Γιώργο.

Γεροντιδάκης Γιώργος:3ος στο ομαδικό ΤΤ11 με συμπαίκτη τον Τουμάζο Παντελή. Στο ατομικό τερμάτισε 2ος στο Group 2.

Στην κατηγορία ΤΤ10 στο Group 2  ο αθλητής Νίκος Καφεντζής τερμάτισε 3ος και ο Διογένης Νταής 4ος. Στην ίδια κατηγορία στο Group 1 ο αθλητής Βλαδίμηρος Καραμπίδης τερμάτισε 3ος.

Οι Καφεντζής- Νταής- Καριμπίδης τερμάτισαν 5οι στο ομαδικό κατηγοριών ΤΤ8-10

Στην κατηγορία ΤΤ8 στο Group 2 ο Αντώνης Σιδεράτος ήρθε 3ος. Αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε σε κατηγορία δυσκολότερη της δικής του, αφού ο αθλητής ανήκει στην κατηγορία ΤΤ 7-

Αξίζει να σημειώσουμε την παρουσία στο πρωτάθλημα ενός ακόμη Χιώτη στην καταγωγή, του Παναγιώτη Ζαφείρη, ο οποίος αγωνίστηκε με το σωματείο του ΠΑΣΚΑ, στην κατηγορία ΤΤ3 και απέσπασε πρωτιά και χρυσό μετάλλιο, ενώ και στα ομαδικά, στην ίδια κατηγορία έλαβε την 3η θέση αγωνιζόμενος με τους αθλητές Χρυσοβέργη και Μακρή του ΠΑΣΚΑ.

Το Δ.Σ. του Σωματείου «συγχαίρει τους αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθεια τους, παρά τις ελλιπείς προϋποθέσεις, λόγω έλλειψης χώρου προπόνησης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και το 3ο γενικό λύκειο που φιλοξένησε την ομάδα στους χώρους του, διαθέτοντας τον εξοπλισμό του για να προπονηθούν τα παιδιά. Τέλος ευχαριστούμε τον Δημήτρη Κουτσουράκη, ο οποίος εθελοντικά προετοίμασε τους αθλητές μας όλη τη χρονιά».