Δημοπρατούνται ο «Μάκελλος» στο Πιτυός και το αναψυκτήριο Βαβύλων

Δύο ακίνητα για εκμίσθωση ως καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος εκθέτει σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό η Μονομετοχική Α.Ε. του δήμου Χίου.

Πρόκειται για την ταβέρνα «Μάκελλος», στο Πιτυός, η οποία παραμένει κλειστή τα τελευταία χρόνια και το αναψυκτήριο της τοπικής κοινότητας Βαβύλων και είναι οι πρώτες που ξεκινά η Μονομετοχική στο πλαίσιο αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας, όπς επισημαίνει σε ανάρτησή του ο πρόεδρός της κ. Γιώργος Καραμανής.

Η τιμή εκκίνησης για τον «Μάκελλο» ορίζεται στο ποσό των 300 ευρώ μηνιαίως και για το αναψυκτήριο των Βαβύλων σε 200 ευρώ μηνιαίως. Και οι δύο μισθώσεις θα έχουν διάρκεια 6 ετών.

Και οι δύο δημοπρασίες θα γίνουν στο δημαρχείο Χίου, την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018, από τις 12 έως τις 12.30 το μεσημέρι για τον «Μάκελλο» και από τις 12.30 έως τη μία το μεσημέρι για τους Βαβύλους.

Στην περίπτωση που κατά την ημέρα της πλειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας δεν παρουσιαστεί πλειοδότης ή η δημοπρασία αναβληθεί τότε θα επαναληφθεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, κατά τις ίδιες ώρες στο δημαρχείο Χίου.

Σχόλια
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com