Δύο συλλήψεις από το λιμεναρχείο Χίου για κατοχή χασίς

Δύο Έλληνες, ηλικίας 62 και 23 ετών, συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης, 2 Ιουλίου 2020, από στελέχη της περιφερειακής ομάδας δίωξης ναρκωτικών (ΠΟΔΙΝ) του λιμεναρχείου Χίου, σε συνεργασία με στελέχη της ΠΟΔΙΝ του λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για παράβαση του νόμου 4139/2013 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών” .

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε, μετά από ένδειξη των αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών “ΚΥΜ” και “ΛΟΥΝΑ”, μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου προερχόμενου από λιμένα Πειραιά, βρέθηκαν εντός της αποσκευής του 62χρονου, επιμελώς κρυμμένες τρεις πλαστικές συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 783,86 γραμμαρίων.

O 62χρονος υπέδειξε ως παραλήπτη της κάνναβης, τον 23χρονο οδηγό δίκυκλου οχήματος, ο οποίος εντοπίστηκε στην χερσαία ζώνη του λιμένα Χίου.

Ακολούθησε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα στην οικία του 23χρονου, όπου βρέθηκαν κρυμμένα μέσα σε κούτα μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μία αυτοσχέδια συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 11,5 γραμμαρίων και τρία δενδρύλλια κάνναβης.

Από το λιμεναρχείο Χίου, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες κάνναβης.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια