«Έδωσε» τον Μάρκο στον Ιερώνυμο ο Ανδρέας Μιχαηλίδης

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να εκληφθεί η συνάντηση του βουλευτή Χίου κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο, μια μέρα μετά τις  δηλώσεις του κατά του μητροπολίτη Χίου για τη στάση του στο προσφυγικό.

Ο κ. Μιχαηλίδης επισκέφτηκε τον αρχιεπίσκοπο με την ιδιότητα του ως γενικός γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), παρόλα αυτά συζητήθηκε εκτενώς το προσφυγικό ζήτημα και η στάση της εκκλησίας αλλά και του μητροπολίτη Χίου, όπως μπορεί κάποιος να συμπεράνει από την σχετική ανακοίνωση του βουλευτή: “Κατά την συνάντηση εκτός των άλλων θεμάτων συζητήθηκε και το προσφυγικό. Ο Αρχιεπίσκοπος ανακοίνωσε την φιλοξενία εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδας ικανού αριθμού ασυνόδευτων προσφυγόπουλων, μια πρωτοβουλία που θα υλοποιηθεί με αποκλειστική ευθύνη της Εκκλησίας.

Ο βουλευτής Χίου επισήμανε στον αρχιεπίσκοπο πως τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες και απαντούν με τον καλύτερο τόπο στις φωνές μισαλλοδοξίας και φανατισμού που δυστυχώς ακούγονται από κάποιους”.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια