Εναρκτήριο προεκλογικό λάκτισμα από τον Μανώλη Βουρνού (βίντεο)

Την πρώτη επίσημη προεκλογική του εμφάνιση πραγματοποίησε ο δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς με το βίντεο που ακολουθεί, εγκαινιάζοντας μια σειρά αντίστοιχων, όπως ο ίδιος προαναγγέλλει, για το έργο της δημοτικής αρχής τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο ίδιος σημειώνει ότι «έχουμε ήδη καλύψει τέσσερα χρόνια δημοτικής θητείας. Μια διαδρομή με εμπόδια και δυσκολίες, άλλα αναμενόμενα και άλλα απρόοπτα. Όλα αυτά, είναι ευρέως γνωστά. Όμως, δεν μας σταμάτησαν. Δουλέψαμε σκληρά, δεν αναζητήσαμε δικαιολογίες και τελικά δώσαμε σημαντικές λύσεις.

Το έργο μας σε πολλές περιπτώσεις ξεκίνησε από λευκή κόλλα και επεκτάθηκε σε πολλούς άξονες, αλλά κέντρο του πάντα υπήρξε ο δημότης και η Χίος. Είμαι σίγουρος ότι στα videos που ακολουθούν θα δείτε και θα ακούσετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για πρώτη φορά».

 

Το έργο μας για τη Χίο

Έχουμε ήδη καλύψει τέσσερα χρόνια δημοτικής θητείας. Μια διαδρομή με εμπόδια και δυσκολίες, άλλα αναμενόμενα και άλλα απρόοπτα. Όλα αυτά, είναι ευρέως γνωστά. Όμως δε μας σταμάτησαν. Δουλέψαμε σκληρά, δεν αναζητήσαμε δικαιολογίες και τελικά δώσαμε σημαντικές λύσεις. Το έργο μας σε πολλές περιπτώσεις ξεκίνησε από λευκή κόλλα και επεκτάθηκε σε πολλούς άξονες, αλλά κέντρο του πάντα υπήρξε ο Δημότης και η Χίος. Είμαι σίγουρος ότι στα videos που ακολουθούν θα δείτε και θα ακούσετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για πρώτη φορά.

Gepostet von Μανώλης Βουρνούς – Manolis Vournous am Donnerstag, 4. Oktober 2018

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια