Ενδιαφέρον και ετοιμότητα ΣΥΡΙΖΑ για τις αποζημιώνεις των μαστιχοπαραγωγών 

Εκ του σύνεγγυς θα παρακολουθεί ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης τις διαδικασίες για τις αποζημιώσεις των μαστιχοπαραγωγών για ζημιές λόγω βροχοπτώσεων και αν χρειαστεί θα ασκηθεί παρέμβαση μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, αναφέρει σε σημερινή, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022, ανακοίνωσή του. Αναλυτικά:

Μετά από συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με εκπροσώπους μαστιχοπαραγωγών από την δημοτική ενότητα Ιωνίας και από άλλα χωριά, ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χίου ενημερώθηκαν για την έκταση της απώλειας της μαστιχοπαραγωγής λόγω των βροχοπτώσεων που προηγήθηκαν, καθώς επίσης και για την πορεία της καταγραφής των ζημιών εκ μέρους του ΕΛΓΑ.

Επισημαίνεται ότι είναι απόλυτη ανάγκη να επισπευστούν οι διαδικασίες της πιστοποίησης των ζημιών και της άμεσης αποζημίωσης των μαστιχοπαραγωγών.

Θα παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη της όλης διαδικασίας και θα είμαστε σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε παρέμβαση χρειαστεί μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου.