Επίθεση της «Χίος Μπροστά» στην δημοτική αρχή για Καστρομηνά και Ιωνικό

Για ανικανότητα κατηγορεί την δημοτική αρχή Χίου η παράταξη Χίος Μπροστά, με αφορμή ειδικότερα το χθεσινό μπάχαλο στο θέατρο Καστρομηνά, τους δημοτικούς σταθμούς και το Ιωνικό Κολυμβητήριο.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της, σήμερα Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023, σημειώνει τα ακόλουθα:

Ανίκανοι μέχρι τέλους.

Καταγραφή των τελευταίων ημερών της ανικανότητας της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη:

Θέατρο Καστρομηνά: Με παράβαση όλων των κανόνων ασφαλείας σε εκδηλώσεις που τίμησαν πολλοί δημότες, η δημοτική αρχή, υπεύθυνη για το χώρο, κάνει ότι κοιμάται! Δηλώνει ανεύθυνη και δεν λαμβάνει κανένα μέτρο. Λογική του «πάμε και όπου βγει». Αυτό δεν αξίζει στη Χίο.

Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί: Επαναφέρει την αυτοπρόσωπη κατάθεση αιτήσεων αντί του ηλεκτρονικού συστήματος, ταλαιπωρώντας τους γονείς, για να μπορέσει να διαμορφώσει συνθήκες «εξυπηρέτησης» εν όψει της  προεκλογικής περιόδου. Αυτό δεν αξίζει στη Χίο.

Ιωνικό κολυμβητήριο: Και πάλι δεν μπορεί να προγραμματίσει τις συντηρήσεις στο χώρο με αποτέλεσμα το κολυμβητήριο να μην μπορεί να εξυπηρετήσει και τις ομάδες και τον προγραμματισμό των οικογενειών για τις δραστηριότητες των παιδιών. Αυτό δεν αξίζει στη Χίο.
Παρεμπιπτόντως ρωτάμε τη δημοτική αρχή δημόσια: Περιλαμβάνεται στη συντήρηση και πρόβλημα στην τέντα του κολυμβητηρίου;

Η δημοτική αρχή που εμφανίζει ως «έργο» την υποχρέωση καθαρισμού των αυλών των σχολείων της πόλης εν όψει της σχολικής περιόδου δεν αξίζει  στη Χίο.

Γι΄ αυτό στις 8 Οκτωβρίου η κοινωνία της Χίου θα επιλέξει να την αλλάξει.