Φάουλ από τον Κάρμαντζη, βάζει πόδι στα ποδοσφαιρικά της Χίου

Παρεμβάσεις στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Χίου, εν όψει των εκλογών για νέα διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου ασκούνται από την δημοτική αρχή Κάρμαντζη, όπως καταγγέλλει ο συνδυασμός “Συνεργασία μόνο για το ποδόσφαιρο”, με επικεφαλής τον κ. Στέλιο Βασιλάκη.

Στην ανακοίνωσή του, την Παρασκευή 7 Μαΐου 2021, ο συνδυασμός αναφέρεται σε ορυμαγδό εξαγγελιών και έργων σε γήπεδα και εγκαταστάσεις, για αιφνίδιο ενδιαφέρον της τελευταίας στιγμής κι όλα αυτά για το… κοουτσάρισμα και την προώθηση συγκεκριμένου συνδυασμού, που απαρτίζεται από πρόσωπα συγγενικά ή φίλα προσκείμενα στον δήμαρχο και στην δημοτική αρχή Χίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Παρακολουθούμε τελευταία το έντονο ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα κάποιων δημοτικών συμβούλων  της πλειοψηφίας για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις των ομάδων, για κάτι που θα έπρεπε να είχαν μεριμνήσει εδώ και πολύ καιρό, όπως υποχρεούνται, δεδομένου ότι με την ανενεργή αθλητική χρόνια που είχαμε θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες που χρειάζονται τα γήπεδα των ομάδων μας. Υπάρχουν γήπεδα που δεν είναι καν λειτουργικά, υπήρξε μια  μακροχρόνια αδράνεια που τον τελευταίο μήνα μετατράπηκε σε μια πυρετώδη κινητοποίηση κι έναν ορυμαγδό εξαγγελιών από την δημοτική αρχή και μάλιστα άμεσα συνδεδεμένα με την προώθηση συγκεκριμένου συνδυασμού. 

Παρόλα αυτά  θεωρούμε ότι ποτέ δεν είναι αργά… αρκεί να μην μείνουν απλά προεκλογικές υποσχέσεις… Στηλιτεύουμε το γεγονός ότι οι άνωθεν υποχρεώσεις του δήμου αποτελούν μοχλό πίεσης προς τα αθλητικά μας σωματεία, με μοναδικό σκοπό την προώθηση των συμφερόντων συνδυασμού που απαρτίζεται από οικεία πρόσωπα της παράταξης του δημάρχου και μέλη αυτής και οι οποίοι δεν περιορίζονται μόνο σε αυτές τις εξαγγελίες, αλλά και σε υποσχέσεις προσωπικού χαρακτήρα που δεν συνάδουν με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. 

Καλούμε τον δήμαρχο να δεσμευτεί δημόσια για τις υποσχέσεις του για τα γήπεδα αλλά και την οικονομική ενίσχυση που έχει υποσχεθεί εδώ και πολύ καιρό για τις ομάδες, αποσυνδέοντας αυτές τις υποσχέσεις από την επικείμενη εκλογική  αναμέτρηση κι όπως τις δρομολογήσει αμέσως μετά τις εκλογές της ΕΠΣ Χίου με οποιοδήποτε συνδυασμό και αν επικρατήσει στις εκλογές! Επίσης, καλούμε τον κ. Νικολαΐδη και τους συνεργάτες του να αναλώσουμε το χρόνο μας σε δημόσια ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον του χιακού ποδοσφαίρου, παρά να τον αναλώνουν σε συναντήσεις με στελέχη δημοτικής αρχής για δρομολόγηση έργων αρμοδιότητας του δήμου Χίου, προς αποκλειστική εξυπηρέτηση του συνδυασμού τους. 

Υπενθυμίζουμε απλά ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου και όχι σε προεκλογική περίοδο δημοτικών εκλογών».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια