Η ΔΕΥΑΧ κόβει το νερό το καλοκαίρι, τηλέφωνο και ίντερνετ το φθινόπωρο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ18:55 Αποκαταστάθηκε, περί τις 6.30 το απόγευμα της Τετάρτης, προσωρινά η βλάβη και εξυπηρετούνται πλέον οι συνδρομητές, στην οπτική ίνα του δικτύου της Forthnet, που έκοψε το πρωί της Τετάρτης συνεργείο της ΔΕΥΑΧ στη περιοχή Γρου της Χίου. Η οριστική αποκατάσταση της ζημιάς θα γίνει το προσεχές διάστημα και οι συνδρομητές θα χρειαστεί να μείνουν στον “αέρα” για μικρό χρονικό διάστημα, κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών επισκευής.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ15:55

Χωρίς τηλεφωνία και ίντερνετ έμεινε από το πρωί της Τετάρτης, 3 Σεπτεμβρίου 2018, μια ολόκληρη περιοχή από Καρφά μέχρι Νένητα, όταν συνεργείο της ΔΕΥΑΧ έκοψε καλώδιο οπτικής ίνας της Forthnet, στην περιοχή Γρου, όπου εκτελούσε έργα.

Τηλέφωνα και ίντερνετ σίγησαν στις περιοχές Θυμιανών, από Καρφά μέχρι Μέγα Λημνιώνα, Καλλιμασιά, Νεχώρι, Νένητα και Χαλκειός.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Forthnet η αποκατάσταση του προβλήματος αναμένεται περί τα μεσάνυκτα της Τετάρτης, χωρίς να αποκλείεται ότι μπορεί να συνεχισθούν και την Πέμπτη οι επισκευαστικές εργασίες.