Η κοινότητα Χαλκειούς «βάζει πλάτη» στον Σταμάτη Κάρμαντζη

Την υπεράσπιση του δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη για τις επιθέσεις που δέχθηκε από παρατάξεις της αντιπολίτευσης ανέλαβε η τοπική κοινότητα Χαλκειούς, η οποία σε ανακοίνωσή της, την Τρίτη 21 Απριλίου 2020, τονίζει ότι: «Εξαιρετική εντύπωση μας έκανε το γεγονός, ότι πολλές παρατάξεις έσπευσαν, ανήμερα του Πάσχα, να ρίξουν βέλη αντιπολίτευσης στον δήμαρχο Χίου, ο οποίος υποστήριξε σθεναρά την αναγκαιότητα του οριστικού κλεισίματος της ΒΙΑΛ, μετά τα συμβάντα την νύχτα της Ανάστασης».

Η τοπική κοινότητα εκφράζει, ταυτόχρονα, την λύπη της γιατί «δεν διαβάσαμε από κανέναν αρχηγό από τις υπόλοιπες παρατάξεις, αλλά και κανέναν εκπρόσωπο της Περιφέρειας ούτε να καταδικάζει τα γεγονότα, ούτε να εκφράζει την συμπαράσταση ως όφειλε στους κατοίκους των Καμποχώρων για την εφιαλτική νύχτα που έζησαν, ούτε καν να θέτουν επιτέλους το θέμα για το τι ενέργειες πρέπει να γίνουν ώστε να κλείσει το κολαστήριο ψυχών».

Αφού αναφέρεται στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου για το κλείσιμο της ΒΙΑΛ, επισημαίνει ότι ουδεμία ενέργεια έχει γίνει για την υλοποίηση αυτών των αποφάσεων και καταλήγει τονίζοντας ότι «μέχρι και πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν κι άλλες δομές μέσα στον αστικό ιστό, που η λειτουργία τους προκαλούσε προβλήματα κι γι’ αυτό τερματίστηκε. Τώρα είναι η σειρά της ΒΙΑΛ να κλείσει!»

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια