Ανδρέας Μιχαηλίδης: Τελικά από το μαξιλάρι θα μείνει μόνον η μαξιλαροθήκη

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» παραχώρησε ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, την Τρίτη 21 Απριλίου 2020.

Αναφορικά με το ταμειακό μαξιλάρι που είχε δημιουργηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και απαξίωνε συστηματικά η Ν.Δ. μέχρι πρόσφατα που ανακάλυψε τη χρησιμότητά του, ο κ. Μιχαηλίδης επισήμανε ότι η διαχείριση του ποσού αυτού γίνεται με απόλυτα αδιαφανή τρόπο, χωρίς να γίνεται γνωστό ποιο ακριβώς μέρος του και για ποιο συγκεκριμένο σκοπό διοχετεύεται, έτσι ώστε τελικά από το μαξιλάρι «θα μείνει μόνο η μαξιλαροθήκη».

Τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει σύντομα πρωτοβουλία, ώστε οι προθέσεις της κυβέρνησης ως προς τα ταμειακά διαθέσιμα, οι οποίες παραμένουν επικίνδυνα ασαφείς, να ξεκαθαριστούν με δημόσιο και υπεύθυνο τρόπο.

Ως προς το ζήτημα του τουρισμού, με αφορμή τις σοβαρές ανησυχίες των επαγγελματικών του κλάδου στη Χίο και των δεδομένων που προοιωνίζονται μια εξαιρετικά προβληματική καλοκαιρινή περίοδο, υπογράμμισε ότι απουσιάζει από την πλευρά της κυβέρνησης η «άμεση και εμπροσθοβαρής ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας» που είναι σήμερα αναγκαία.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια