Η παράταξη Χίος Μπροστά ανακοίνωσε την κάθοδό της στις δημοτικές εκλογές

Την αυτόνομη κάθοδό της στις προσεχείς εκλογές για τον δήμο Χίου ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου 2022 η δημοτική παράταξη Χίος Μπροστά, με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Καραβασίλη.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα ακόλουθα:

Πριν τρεισήμισι χρόνια ξεκινήσαμε με την προσδοκία να πάμε τη Χίο Μπροστά. Αποδείξαμε και αποδεικνύουμε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στην κοινωνία της Χίου ότι έχουμε την ικανότητα να το κάνουμε.

Υπερασπιστήκαμε τις αξίες της Χίου, την ιστορία της και τον πολιτισμό της. Παράγουμε υλοποιήσιμες προτάσεις που μπορούν να αλλάξουν τον δήμο. Προτάσεις που βγάζουν τη Χίο από τη μιζέρια και τη στασιμότητα. Γιατί η Χίος αξίζει έναν σύγχρονο και αποτελεσματικό δήμο που να λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια, ίσες ευκαιρίες για όλους και πλήρη σεβασμό στα χρήματα των δημοτών.

Η παράταξή μας Χίος Μπροστά έχει τη δύναμη να υλοποιήσει τις ριζικές αλλαγές που απαιτούνται. Δομικές αλλαγές αλλά  και αλλαγές σε νοοτροπίες και παλαιοκομματικές πρακτικές. Η Χίος βρίσκεται μπροστά σε κρίσιμες προκλήσεις και αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν με μόνη προτεραιότητα το συμφέρον του νησιού και των κατοίκων του. Μέσα από συλλογική λειτουργία έχουμε υπερβεί τις κομματικές ταυτότητες και έχουμε κοινό στόχο να κάνουμε το νησί μας τόπο που θα μπορούν να ζουν τα παιδιά μας με αξιοπρέπεια.

Αποδείξαμε με την αδέσμευτη δράση μας ότι μπορούμε να χαράξουμε κοινή πορεία με όλους όσοι νοιάζονται για το μέλλον του νησιού μας. Με όλους όσοι επιδιώκουν έναν αποτελεσματικό δήμο στην υπηρεσία όλων των δημοτών. Δήμο που να αξιοποιεί αλλά και να δημιουργεί αναπτυξιακές ευκαιρίες.

Σε αυτή την πορεία έχουν θέση όλοι όσοι επιδιώκουν αλλαγή νοοτροπίας και πρακτικών. Όσοι επιδιώκουν έναν δήμο ικανό να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις. Όλοι που η μόνη τους δέσμευση είναι η αγάπη για το νησί μας και τους ανθρώπους του.

Τα στελέχη του Χίος Μπροστά, οι άνθρωποι που μοιράζονται το όραμά μας, όσοι ξεκίνησαν από την αρχή, όσοι στάθηκαν στο πλευρό μας στα τρεισήμισι χρόνια και όσοι θα συμπορευτούν από αύριο, χαράζουμε μαζί τις πολιτικές και τις δράσεις για τον δήμο που ονειρευόμαστε.

Στις δημοτικές εκλογές ζητάμε από τις Χιώτισσες και τους Χιώτες να αλλάξουμε τη Χίο. Μαζί. Να πάμε τη Χίο Μπροστά.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια