Η ΠΕΣ ΝΑΤ για τον θάνατο του Στέλιου Σαλιάρη

Ανακοίνωση με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο ενός ακόμη νέου νεαρού, εξέδωσε η ΠΕΣΝΑΤ Χίου:

“Πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι για τον αποχαιρετισμό ενός άλλου νέου  συναδέλφου, του Μανώλη Χαβιάρα, Κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο νησί μας στο άκουσμα της είδησης του αιφνίδιου θανάτου του 27χρονου Στέλιου Σαλιάρη, Ανθυποπλοιάρχου Ε.Ν, ενός ακόμη νέου συναδέλφου, βυθίζοντας στο πένθος την Οικογένεια του και σοκάροντας για άλλη μια φορά την κοινωνία μας.

Άλλο ένα παλληκάρι έφυγε τόσο γρήγορα και άδικα, γιός του Ισίδωρου Σαλιάρη, ενός εκλεκτού μέλους της Χιακής κοινωνίας και ενός εξαίρετου ανθρώπου, Ένας νέος άνθρωπος, ευγενικός, με ήθος, ευρυμάθεια, πνευματική καλλιέργεια και ιδιαίτερη αγάπη για την θάλασσα, που ήταν και η αιτία να ακολουθήσει το Ναυτικό επάγγελμα με πολλά όνειρα, τα οποία δυστυχώς έσβησαν έτσι ξαφνικά και αναπάντεχα.

Άλλη μια μαύρη «ημέρα» προστέθηκε σε αυτές των προηγούμενων μηνών  με τις ξαφνικές απώλειες συναδέλφων μας, που δυστυχώς έφυγαν σε μικρή ηλικία από κοντά μας.

Δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχουν λέξεις, θλίψη και μόνο θλίψη, κανείς γονιός δεν πρέπει να ζει αυτό το μαρτύριο.

Η ΠΕΣ ΝΑΤ Χίου εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στον αγαπητό Ισίδωρο και την οικογένεια του.

Ας είναι απάνεμο και γαλήνιο το τελευταίο ταξίδι σου προς την αιωνιότητα, O Θεός ας αναπαύει την μακαρία του ύπαρξη στην άχραντη αιωνιότητά του, Καλό ταξίδι στο αιώνιο φως, αιωνία σου η μνήμη καπετάν Στέλιο”.