Υπό παραίτηση η Μαρίνα Πιππίδη από την Μονομετοχική Α.Ε.

Υπό παραίτηση από την θέση της διευθύνουσας συμβούλου της Μονομετοχικής Ακινήτων δήμου Χίου Α.Ε., τελεί η κα Μαρίνα Πιππίδη, η οποία – ωστόσο – παραμένει στην θέση της έως ότου ορισθεί ο αντικαταστάτης της.

Είχε προηγηθεί πριν δύο μήνες (ανακοινώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο στις 14.10.2015) η παραίτηση του προέδρου του Δ.Σ. της εταιρείας κ. Γιώργου Τσάκου, θέση που κατέλαβε ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Γιώργος Καραμανής.

Η κα Πιππίδη είχε υποβάλει την παραίτησή της από τις 17 Αυγούστου 2015 και για ένα διάστημα ήταν ουσιαστικά εκτός της Μονομετοχικής, ωστόσο φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει και δραστηριοποιείται εκ νέου, προκειμένου να «τρέξει» κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν το πρόγραμμα «Γαλάζιες σημαίες», καθώς και ορισμένα άλλα για τις εορτές των Χριστουγέννων.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η δημοτική αρχή βρίσκεται σε αναζήτηση νέου διευθύνοντος συμβούλου, θέση η οποία είναι μεν αμειβόμενη, όχι – όμως – για πλήρη και αποκλειστική απασχόληση και κυρίως στον βαθμό που να μπορεί κανείς να λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα.

Ουσιαστικά, δίδεται ένα επιμίσθιο, το οποίο μόνον ένας συνταξιούχος ή επαγγελματίας με κανονική εργασία και κανονικές αποδοχές, που θα είχε – όμως – πολλή διάθεση για εθελοντική προσφορά, θα θεωρούσε ως κάτι ελάχιστο και μάλλον συμβολικό.