Και το όνομα αυτής… ΝΟΧ – Astra Airlines

Σε ΝΟΧ – Astra Airlines μετονομάζεται σύντομα η ανδρική ομάδα πόλο της Χίου, μετά την συμφωνία που είναι προς υπογραφή μεταξύ της διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Χίου και της διοίκησης της αεροπορικής εταιρείας.

Η ιστορική ομάδα του ΝΟΧ θα μετακινείται για όλες τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις δωρεάν από την Astra Airlines, προσφέροντας ως αντάλλαγμα την προβολή της δίπλα στον τίτλο της ομάδας πόλο ανδρών.

Την θετική εξέλιξη των διαπραγματεύσεων επιβεβαίωσε, στον astraparis.gr η κα Χαρά Ζλατάνη αντιπρόεδρος της Astra Airlines, η οποία προσδιόρισε ότι πολύ σύντομα, ενδεχομένως και εντός της εβδομάδος, θα υπογραφεί η συμφωνία και θα ανακοινωθεί επισήμως.

Η συμφωνία αυτή έρχεται μετά από σχετική πρόταση που κατέθεσε η νέα διοίκηση του Ομίλου, η οποία – αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά ως φαίνεται – κινήθηκε στην κατεύθυνση εξασφάλισης της χορηγίας με μια συμφωνία που περιλαμβάνει και άλλες παραμέτρους.

Ανάμεσα στα προς διαπραγμάτευση θέματα, για να περιληφθούν στην τελική συμφωνία, είναι η μετακίνηση και των υπολοίπων ομάδων του ΝΟΧ με προνομιακές τιμές, καθώς και οφέλη για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας πόλο ανδρών, που πλέον θα τυγχάνουν έκπτωσης όταν προτιμούν την Astra Airlines στα ταξίδια τους.

Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό της ομάδας, η συγκεκριμένη συμφωνία θα απαλλάξει τον ΝΟΧ από ετήσια έξοδα ύψους 20.000 ευρώ, που αποτελούσαν τον πλέον ισχυρό πονοκέφαλο για την διοίκηση.

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η οικονομική ευρωστία της ομάδας και απομακρύνονται φαινόμενα καθυστέρησης πληρωμής υποχρεώσεων σε παίκτες και προπονητές, γεγονός πολύ σημαντικό που αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο και στο αγωνιστικό τμήμα.