Κέρδισε μια πρώτη μάχη ο Γιάννης Παληός

Την πρώτη μάχη στον πολύχρονο αγώνα του φαίνεται ότι κέρδισε ο συμπολίτης κ. Γιάννης Παληός, αφού – όπως ο ίδιος έκανε γνωστό – ο αγώνας συνεχίζεται την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019  στην Μυτιλήνη, αλλά την ίδια ημέρα θα γίνει εκεί η προγραμματισμένη συγκέντρωση συμπαράστασης, προκειμένου να αναβληθεί ο προγραμματισμένος για εκείνη τη μέρα πλειστηριασμός.

Με μια μαζική και μαχητική συγκέντρωση, έξω από το  υποκατάστημα της Alpha Bank, στην οδό Βλαστού, το πρωί της Πέμπτης, 31 Οκτωβρίου 2019, δεκάδες Χιώτες και Χιώτισσες δήλωσαν την συμπαράστασή τους στον αγώνα του συμπολίτη κ. Παληού, να αποτρέψει τον πλειστηριασμό της κατοικίας του.

Ο κ. Παληός έκανε γνωστό ότι την τελευταία στιγμή του έγινε μια νέα πρόταση για την αποπληρωμή του δανείου του, την οποία ο ίδιος απέρριψε και κατέθεσε στον διευθυντή της τράπεζας την δική του πρόταση, η οποία προβλέπει την καταβολή 400 ευρώ μηνιαίως για τα επόμενα 25 χρόνια κι αν μετά την παρέλευση των 25 ετών είναι συνεπής τότε να μηδενισθεί το δάνειό του. Η πρόταση αυτή θα διαβιβασθεί αρμοδίως, ενώ ο ίδιος εξέφρασε την αισιοδοξία του για θετική έκβαση της υπόθεσής του.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν – μεταξύ άλλων – ο δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Παύλος Καλογεράκης, ο επικεφαλής της Χίος Μπροστά κ. Γιάννης Καραβασίλης, ο επικεφαλής της ΛΑΣ κ. Μάρκος Σκούφαλος, εκπρόσωποι μαζικών φορέων κ.ά.