ΛΑΣ: Πολιτική κατάντια η κωλοτούμπα Κάρμαντζη

Δριμύ κατηγορώ στη στάση της δημοτικής αρχής για το μεταναστευτικό εξαπολύεει με ανακοίνωση της η ΛΑΣ. Χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς, όπως “πολιτική κατάντια”, “θεαματική κωλοτούμπα” , η ΛΑΣ κατηγορεί τη δημοτική αρχή Κάρμαντζη ότι λειτουργεί ως “κερκόπορτα στα σχέδια κυβέρνησης και Μηταράκη” για τη δημιουργία υπερδομής και προειδοποιεί ότι αυτή τη φορά δεν θα έχουν πού να κρυφτούν.

“Μόνο ως πολιτική κατάντια μπορεί να χαρακτηριστεί η στάση της δημοτικής αρχής απέναντι στο προσφυγικό -μεταναστευτικό.

Ένα χρόνο μετά την απόβαση των ΜΑΤ στα νησιά μας με απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ και του υπουργού της Μηταράκη που μάτωσαν το νησί , επέλεξε η δημοτική αρχή για τη θεαματική κωλοτούμπα, γράφοντας στα παλιά τη τα παπούτσια τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου που και η ίδια ψήφισε.

Δεν μας εκπλήσσει η στάση της αφού από την πρώτη στιγμή είχε φανεί, ότι λειτουργούσε ως κερκόπορτα στα σχέδια κυβέρνησης και Μηταράκη, επιθυμώντας να αλλάξει ρότα στο δημοτικό συμβούλιο, συμφωνώντας με τον εγκλωβισμό των προσφύγων –μεταναστών στο νησί μας, με τη δημιουργία των στρατοπέδων συγκέντρωσης ανθρώπινων ψυχών.

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!!

Θλιβερή μειοψηφία είναι και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ως προς το συγκεκριμένο θέμα και πολύ περισσότερο μέσα στην κοινωνία.

Όσο και αν τα επικοινωνιακά επιτελεία της κυβέρνησης επιχειρούν να αλλάξουν την πραγματικότητα, όσο και αν ψεύδονται ασύστολα, παρουσιάζοντας τους μηδίσαντες, ως πλειοψηφία, θα πάρουν τις απαντήσεις τους «επί των ορέων» και αυτή τη φορά δεν θα έχουν πού να κρυφτούν.

Ντροπή τους!”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΛΑΣ