Λύση στο κτιριακό πρόβλημα του σταθμού «Νερομπογιές & Νότες», ζητά η ΛΑΣ

Να δοθεί λύση στο κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και 13 χρόνια ο 1ος πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός του δήμου Χίου «Νερομπογιές & Νότες» (ΔΗΚΕΧ), ο οποίος τώρα φιλοξενείται στο κτίριο του βρεφονηπιακού σταθμού του Νομικού Προσώπου στο Βαρβάσι, ζητά με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση.

Δυστυχώς, τονίζει στην ανακοίνωσή της, «οι δημοτικές αρχές – μη εξαιρουμένης και της σημερινής – εδώ και 13 χρόνια που δημιουργήθηκε το πρόβλημα της μετεγκατάστασης σε άλλο χώρο λόγω φωτιάς στον βρεφονηπιακό σταθμό «Νερομπογιές & Νότες», εφάρμοσαν την τακτική του «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού», αφού απέφυγαν την εύρεση μιας μόνιμης λύσης στέγασής του».

Η ΛΑΣ επισημαίνει ότι υπάρχουν προβλήματα για τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς και καλεί την δημοτική αρχή να δώσει λύση στο στεγαστικό πρόβλημα του 1ου πρότυπου βρεφονηπιακού σταθμού του δήμου, «αφού και ακίνητα διαθέτει και τη δυνατότητα κατασκευής ή επισκευής προϋπαρχόντων οικημάτων και μετατροπής τους για την εξυπηρέτηση της συγκεκριμένης δομής υπάρχει».

Δηλώνει, τέλος, ότι θα φέρει το θέμα για συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια